Welkom bij Active Sports Premium Club in Rotterdam-Noord

Active Sports Premium Club Rotterdam-Noord helpt zeer toegewijde mensen en ondernemers aan krachtige en effectieve resultaten. Iedereen die bij ons binnenstapt kunnen we helpen hun doelen te bereiken. Zonder onmogelijke verwachtingen of door je hard te pushen. We luisteren naar jouw verhaal en passen het programma daar op aan. Onze club is een energieke omgeving met enthousiaste sporters, kom een keer langs en proef de sfeer.
Active Sports Premium Club is jouw persoonlijke coach en jouw lifestyle changer!

 

32 Jaar ervaring

Vertrouwde omgeving

Altijd persoonlijke begeleiding

Waarom Active Sports Premium Club?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Active Sports altijd met: een persoonlijke intake inclusief lichaamssamenstellings meting, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat en regelmatige voortgangsmetingen.  Je sport in een energieke omgeving met enthousiaste en gelijkgestemde clubgenoten.

Vertrouwde omgeving

We luisteren naar jouw verhaal passen het programma daar op aan. Samen ruimen we de obstakels uit de weg en helpen we je jouw persoonlijke doel te bereiken. We werken uitsluitend op afspraak, waardoor er altijd tijd en ruimte is om te horen wat er speelt en te doen wat nodig is. En dat in een omgeving die altijd inspireert.

Personal training

Bij Active Sports Premium Club train je onder begeleiding van een personal trainer/coach. Wij zijn een divers team met elk onze eigen specialisme en staan klaar om je te coachen  je doel te bereiken en vol te houden. We zijn altijd bereikbaar voor vragen, tips of een extra dosis motivatie.

Resultaatgerichte aanpak

Met onze resultaatprogramma’s gericht op afvallen en fit worden lukt het al onze leden hun doelstellingen te behalen. We weten zeker dat we ook jou kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met het Active Sports team

Michel

Personal Trainer | Eigenaar

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Thom Bartelse

“Michel leerde mij: No Excuses!”

Sabine Bartelse-van Zeijl

“Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!”

Herman Specker

“Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen. Wat een verschil!!! En dat in 6 maanden! Mijn dank aan jullie is groot groter grootst bedankt.”

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar een gezonde en energieke leefstijl