Het Aanbod van Active Sports

Ontdek het veelzijdige Personal training, Small group training en Leefstijlcoaching aanbod van Active Sports Premium Club in Rotterdam-Noord

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Active Sports Premium Club in Rotterdam-Noord heeft een uitgebreid aanbod, waaronder: Personal training, Small group training, Leefstijlcoaching en meer. Ontdek het zelf en vraag een gratis experience training aan!

Wat onze leden zeggen

Herman Specker

“Ik wist dat het anders moest, maar zag niet in hoe en hoe erg het nodig was. In januari 2017 besloot ik er iets aan te doen. Wat een verschil!!! En dat in 6 maanden! Mijn dank aan jullie is groot groter grootst, bedankt.”

Thom Bartelse

“Michel leerde mij: No Excuses!”

Sabine Bartelse-van Zeijl

“Michel heeft mij geleerd hoe ik mijn grenzen nog meer kan verleggen door het aanleren van betere technieken!”

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze gratis experience training

Vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

Over Active Sports Premium Club in Rotterdam-Noord

Active Sports Premium Club helpt jou op weg naar een gezonde, fitte en energieke leefstijl. Echte resultaten, persoonlijke begeleiding en een resultaatprogramma dat bij jou past. In een fijne omgeving waarin je je direct welkom voelt. We helpen je met Personal training, Small group training, Leefstijlcoaching en nog veel meer! Schrijf je in voor een gratis experience training en kom vrijblijvend kennis met ons maken.

We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de Lidmaatschapstest.